
Urządzenia i Akcesoria
柚香蘿蔔 (TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 24 godz. 30 min
8 人份
Składniki
-
白蘿蔔 ,去除外皮,縱切成四等份500 克
-
鹽2 茶匙
-
韓國柚子茶(醬)3 大匙
-
米醋2 大匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
58 kcal /
242.6 kJ
Białko
0.4 g
Tłuszcz
3.1 g
Węglowodany
7.3 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0.3 g
Sód
729.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

切片刨絲神器
20 Przepisów
Tajwan
Tajwan