Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de aceite
- 18 g de manteca de cerdo
- 13 g de ajo
- 1 ½ cdas de orégano
- 45 g de achiote, en pasta en trozo
- ¼ cdita de pimienta negra molida
- ¼ cdita de comino en polvo
- 1 pizcas de canela en polvo
- 65 g de vinagre blanco
- 195 g de jugo de naranja, agria
- 65 g de cebolla, en trozos
- 1 ¼ cdita de sal fina
- 500 g de filete de cerdo, en cubos (4 x 4 cm)
- Wartości odżywcze
- na 3 porciones
- Kalorie
- 4841.1 kJ / 1157 kcal
- Białko
- 117.3 g
- Węglowodany
- 60.8 g
- Tłuszcz
- 49.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.6 g
- Błonnik
- 15.1 g
- Sód
- 3207.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tinga de pollo TM6
30min
Tinga de pollo (500 g) - Demo presentadores
30min
Arroz rojo
1 Std. 25 Min
Adobo con carne
50min
Pollo con mole TM6
1 Std.
Pozole Rojo
1 Std. 30 Min
Birria de res estilo Jalisco
1h 45min
Chilaquiles Rojos
25 Min
Chile en nogada
3 Std.
Agua de Horchata
10 Min
Chilaquiles rojos
25 Min
Pozole verde con pollo (Black Diamond)
1 Std. 30 Min