Urządzenia i Akcesoria
Orangen-Creme-Karamell
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 12 godz.
6 Portionen
Składniki
-
Karamell-Bonbons, weich70 g
-
Orange, unbehandelt Schale abgeschält und 30 g Saft ausgepresst1
-
Zucker80 g
-
Sahne200 g
-
Eier4
-
Wasser500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
107 mg
Białko
5 g
Kalorie
1122 kJ /
268 kcal
Tłuszcz
16 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
9 g
Węglowodany
28 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sechs Richtige
19 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Schokoladen-Panna-Cotta
4 godz. 30 min
Dänische Zitronencreme
3 godz.
Mandel-Panna-Cotta mit Maracujasauce
8 godz. 30 min
Olivenöl-Eis
13 godz. 25 min
Mascarpone-Käsekuchen mit Streuseln
1 godz. 30 min
Gegrillte Whiskey-Ananas mit Frischkäsecreme
20 min
Heringsstipp mit Sous-vide-Kartoffeln
1 godz.
Pflaumen-Mandel-Tarte mit Sternanis
1 godz. 50 min
Rhabarber-Baiser-Kuchen
1 godz. 20 min
Spargelstulle
20 min
Orangencreme
2 godz. 40 min
Schnelle Erdbeer-Tarte
2 godz.