Urządzenia i Akcesoria
Stewed Rhubarb with Apple and Strawberries
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
-
orange thin peelings of skin only, no white pith½
-
orange large, juice only (approx. 60 g)1
-
caster sugar or to taste60 g
-
rhubarb cut in pieces (2 cm)500 g
-
green apple unpeeled, cored, cut in 8 pieces (approx. 100 g)1
-
strawberries hulled, cut in thin slices250 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
4 g
Kalorie
622 kJ /
148 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
6 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rhubarb Fool
1 godz. 10 min
Stewed Rhubarb with Orange
10 min
Carrot and swede mash
25 min
Stewed apples with walnut crumble topping
25 min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30 min
Summer Fruit Crumble with Crème Anglaise
1 godz. 10 min
Stewed Rhubarb with Ginger Wine Syllabub
1 godz. 30 min
Gooseberry Curd
1 godz.
Rhubarb Crumble
55 min
Curried Parsnip and Apple Soup
30 min
Raspberry and Apple Crumble
1 godz. 5 min
Leek and Potato Soup (TM5)
40 min