Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Masa previa
- 100 g de leche entera
- 15 g de levadura prensada fresca
- 170 g de harina de fuerza
Masa de brioche con masa madre
- 340 g de harina de fuerza
- 80 g de agua
- 1 huevo
- 75 g de azúcar
- 5 g de sal
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente, en trozos
Hojaldrado
- 250 g de mantequilla en un bloque, muy fría
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 1682 kJ / 402 kcal
- Białko
- 6.7 g
- Węglowodany
- 38 g
- Tłuszcz
- 25.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.3 g
- Błonnik
- 1.4 g
- Sód
- 176.4 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Vigilantes de azúcar
2h 45min
Pionono de salmón
1 Std. 50 Min
Cake pops de Navidad
6h
Muesli
1h
Brownie cookies ice cream sandwich
9 godz. 45 min
Empanada negra de mejillones y algas wakame
2h 15min
Cuajada con crumble
2 godz. 10 min
Pan relleno de pollo al curry nyonya
2h 15min
Cheesecake brûlée
1h
Pizza multicereal con queso brie, jamón serrano y mermelada de higos
3h 40min
Brownie con nueces
1 godz. 30 min
Tortitas americanas esponjosas
30 min