Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Caramelo
- 250 g de azúcar
- 30 g de mantequilla
- 180 g de nata (35% de grasa)
- 1030 g de agua
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 1 cucharada de vinagre
Brownie
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao)
- 90 g de avellanas tostadas
- 100 g de mantequilla en trozos
- 3 huevos
- 130 g de harina de repostería
- 160 g de azúcar moreno
- 5 g de polvo de hornear
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 2251 kJ / 537 kcal
- Białko
- 6.7 g
- Węglowodany
- 52.8 g
- Tłuszcz
- 32.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 16.4 g
- Błonnik
- 3.3 g
- Sód
- 35.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bizcochitos de chocolate rellenos
1 Std. 15 Min
Salsa de caramelo al café
45 min
Bollos de nata con crema de avellana
4 Std. 50 Min
Pastelitos de galleta, crema y chocolate
3h
Bizcocho de turrón con salsa de chocolate blanco y turrón
3h 15min
Bocaditos de chocolate blanco y caramelo salado
1h 30min
Mini quesadas con toffelate nevado
2 Std. 10 Min
Pasteles de toffee salado y chocolate
3h
Bizcocho con caramelo salado
1h 30min
Brownie con pistachos
1h 30min
Bizcocho de caramelo con frutas y salsa de caramelo
3h 50min
Tarta de queso estilo "La Viña"
2h