腐竹皮清汤
TM6 TM5

腐竹皮清汤

5.0 (1 ocena)

Składniki

  • 3 个 蒜瓣
  • 80 克 小红葱
  • 30 克 食油
  • 1000 克 水
  • 2 茶匙 盐 ,适量调味
  • ½ 茶匙 黑胡椒粉 ,适量调味
  • 1 茶匙 香菇调味粉
  • 80 克 红萝卜, 切成1公分厚
  • 150 克 西兰花, 切成小块
  • 60 克 腐竹, 切成5公分长, 浸软
  • 50 克 冬粉 ,浸软

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
628 kJ / 150 kcal
Białko
7 g
Węglowodany
14 g
Tłuszcz
9 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Błonnik
3 g
Sód
976 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy