
Urządzenia i Akcesoria
Varm courgette salat med basilikum-citron dressing. (Thermomix® Rivejern, TM6)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portioner
Składniki
-
courgette500 g
-
olivenolie2 spsk
-
løg i halve80 g
-
citronsaft, friskpresset45 g
-
citronskal5 g
-
hvidløgspulver½ tsk
-
honning10 g
-
havsalt½ tsk
-
sort peber, stødt plus extra to sprinkle¼ tsk
-
basilikum, frisk leaves only, plus extra to garnish½ bundt
-
baguette
-
pinjekerner, ristede1 spsk
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
250 kcal /
1044 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
24 g
Węglowodany
10 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
247 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Lette frokoster
9 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Możesz także polubić...
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen