Japansk krabbesalat (Thermomix® Rivejern, TM6)

Japansk krabbesalat (Thermomix® Rivejern, TM6)

4.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portioner

Składniki

  • gulerod skrællet
    250 g
  • agurk (omkring. 400 g), halveret på langs.
    1
  • surimi-stick
    200 g
  • majs, dåse drænet
    150 g
  • citronskal
    1 stykke
  • mayonnaise eller Kewpie mayonnaise
    100 g
  • soyasauce
    20 g
  • mirin
    10 g
  • citronsaft, friskpresset
    30 g
  • ristede sesamfrø
    2 spsk

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 549 mg
Białko 11 g
Kalorie 1384 kJ / 331 kcal
Tłuszcz 23 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 3 g
Węglowodany 21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie