Flanksteak med peberrodsflødesauce

Flanksteak med peberrodsflødesauce

3.0 2 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 20 min
4 portioner

Składniki

Sennepsmarinade
  • flankesteg, okse sener fjernet (se tip)
    1000 g
  • worcestershire sauce
    50 g
  • fed hvidløg
    2
  • dijonsennep
    1 spsk
  • sort peber, stødt
    ¼ tsk
  • olivenolie
    50 g
  • rosmarin, frisk kun blade
    1 kviste
  • oregano, tørret
    1 spsk
Peberrodsflødesauce
  • mayonnaise (se tip)
    100 g
  • creme fraiche 38 % (se tip)
    100 g
  • citronsaft
    20 g
  • peberrodscreme
    30 g
  • dijonsennep
    1 tsk
  • cayennepeber, stødt
    2 knivspidser
  • salt
    2 knivspidser

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 708 mg
Białko 72 g
Kalorie 3655 kJ / 870 kcal
Tłuszcz 60 g
Błonnik 2 g
Tłuszcz nasycony 18 g
Węglowodany 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie