Urządzenia i Akcesoria
Avocado med æg og laksetatar
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 45 min
6 portioner
Składniki
-
æg, medium6
-
vand
-
dild, frisk kun blade2 stilke
-
citronsaft friskpresset20 g
-
salt½ tsk
-
fersk laksefilet, uden skind skåret i stykker250 g
-
5 g olivenolie, citronsmagolivenolie citronsmag5 g
-
rosa peberkorn1 tsk
-
avokadoer3
-
bønnespirer30 g
-
brød, hvidt ristet6 skiver
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
435 mg
Białko
19 g
Kalorie
1678 kJ /
401 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Påske II
14 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Grøntsagsfrittata
Brak ocen
Små broccolitærter med bacon
Brak ocen
Kødboller med romescosauce
Brak ocen
Lun linsesalat med bær og spinat
Brak ocen
Salat med sobanudler og tofu
Brak ocen
Avocadosorbet
Brak ocen
Basilikumsorbet
Brak ocen
Bun bo vien cha gio (kødboller med nudler og forårsruller)
Brak ocen
Gyoza med svinekødsfyld og dipsauce
Brak ocen
Madbrød med pulled chicken og grøntsager (1500 kcal)
Brak ocen
Salat med quinoa, grønkål og æg (2200 kcal)
Brak ocen
Pastasalat med spinat og æble (1500 kcal)
Brak ocen