Urządzenia i Akcesoria
Passion Fruit Tart with Meringue
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 5 godz. 10 min
8 portions
Składniki
Pastry Crust
-
lemon1
-
large eggs divided2
-
sugar5 oz
-
unsalted butter in pieces7 oz
-
salt1 pinch
-
all-purpose flour plus extra to dust14 oz
-
baking powder1 tbsp
Filling
-
large eggs divided8
-
heavy whipping cream14 oz
-
sugar4 ½ oz
-
6 oz passion fruit purée, canned, blendpassion fruit juice blend6 oz
Meringue Topping
-
sugar5 ½ oz
-
salt1 pinch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
289.9 mg
Białko
16.3 g
Kalorie
2891.4 kJ /
691.1 kcal
Tłuszcz
26.3 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
13.9 g
Węglowodany
99 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon Meringue Pie
2 h 30 min
Brownies
50 min
Whipped Cream
10 min
Tomato Soup with Grilled Cheese Second Bowl
40 min
Marshmallow Crispy Rice Treats
30 min
Ham and Béchamel Croquettes
9 h 50 min
Meringue Ghosts
12 h 25 min
Sausage Mummies
1 h 10 min
Gluten-Free Banana Bread
No ratings
Cranberry and Grapefruit Cocktail
30 min
Banana Bread (Brown Sugar)
1 h 30 min