經典香草蕃茄冷湯
TM5 TM31

經典香草蕃茄冷湯

2.0 (1 ocena)

Składniki

  • 1000 克 番茄, 切塊
  • 50 克 紅甜椒, 切塊
  • 50 克 青椒, 切塊
  • 25 克 洋蔥, 去皮,切塊
  • 10 克 蒜頭
  • 70 克 小黃瓜, 切塊
  • 2 片 隔夜麵包,乾硬, 切塊 (opcjonalnie)
  • 2 茶匙 醋
  • 1 茶匙 小茴香籽
  • 1 茶匙 義大利綜合香料
  • 60 克 特級初榨橄欖油, 放入冰箱冷藏
  • 240 克 冰塊 (每塊冰塊大小需5公分以下)

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1003 kJ / 239 kcal
Białko
3.6 g
Węglowodany
21.3 g
Tłuszcz
16.3 g
Błonnik
4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy