Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1000 克 番茄, 切塊
- 50 克 紅甜椒, 切塊
- 50 克 青椒, 切塊
- 25 克 洋蔥, 去皮,切塊
- 10 克 蒜頭
- 70 克 小黃瓜, 切塊
- 2 片 隔夜麵包,乾硬, 切塊 (opcjonalnie)
- 2 茶匙 醋
- 1 茶匙 小茴香籽
- 1 茶匙 義大利綜合香料
- 60 克 特級初榨橄欖油, 放入冰箱冷藏
- 240 克 冰塊 (每塊冰塊大小需5公分以下)
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1003 kJ / 239 kcal
- Białko
- 3.6 g
- Węglowodany
- 21.3 g
- Tłuszcz
- 16.3 g
- Błonnik
- 4 g