
Urządzenia i Akcesoria
經典香草蕃茄冷湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 人份
Składniki
-
番茄 切塊1000 克
-
紅甜椒 切塊50 克
-
青椒 切塊50 克
-
洋蔥 去皮,切塊25 克
-
蒜頭10 克
-
小黃瓜 切塊70 克
-
隔夜麵包,乾硬 (opcjonalnie) 切塊2 片
-
醋2 茶匙
-
小茴香籽1 茶匙
-
義大利綜合香料1 茶匙
-
特級初榨橄欖油 放入冰箱冷藏60 克
-
冰塊 (每塊冰塊大小需5公分以下)240 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
239 kcal /
1003 kJ
Białko
3.6 g
Tłuszcz
16.3 g
Węglowodany
21.3 g
Błonnik
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Jorge熱情西班牙
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan