
Urządzenia i Akcesoria
九尾蛤蜊雞湯
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 2 godz.
6 人份
Składniki
-
新鮮蛤蜊,已吐沙,洗淨300 克
-
米酒100 克
-
水3800 - 4000 克
-
九尾草 ,新鮮150 克
-
紅棗8 顆
-
黃耆5 克
-
雞肉 ,切塊400 克
-
水 ,至淹過雞肉
-
枸杞5 克
-
鹽 ,依個人口味調味
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
381.3 kcal /
1595.4 kJ
Białko
23.3 g
Tłuszcz
13.9 g
Węglowodany
42.6 g
Błonnik
12.5 g
Tłuszcz nasycony
4.7 g
Sód
366.6 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

私房創意年菜
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan