
Urządzenia i Akcesoria
Oignons fermentés (avec Cutter)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 72 godz. 30 min
4 portions
Składniki
Oignons fermentés (au moins deux jours avant)
-
oignon rouge coupés en deux ou en quatre pour les faire entrer dans la mangeoire300 g
-
eau450 g
-
sel1 ½ c. à café
Wartości odżywcze na 1 portions
Kalorie
325.6 kcal /
1362.4 kJ
Białko
20.6 g
Tłuszcz
23.5 g
Węglowodany
9.5 g
Błonnik
4.8 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Sód
1534.1 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Santé Disgestive
9 Przepisów
Kanada
Kanada