Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Oignons fermentés (au moins deux jours avant)
- 300 g oignon rouge, coupés en deux ou en quatre pour les faire entrer dans la mangeoire
- 450 g eau
- 1 ½ c. à café sel
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 1362.4 kJ / 325.6 kcal
- Białko
- 20.6 g
- Węglowodany
- 9.5 g
- Tłuszcz
- 23.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.5 g
- Błonnik
- 4.8 g
- Sód
- 1534.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Beurre de graines de citrouille
35min
Flipbook Digital CA #1
2h
Choucroute
12h 15min
Margarita aux agrumes
10min
Margarita jamaïcain à la fleur d'hibiscus
1h 5min
Trempette aux noix de cajou à l'aneth
8h 10min
Vinaigre infusé à la framboise
Brak ocen
Tequila 'Refresher'
5min
Smoothie vert (TM6 Metric)
5min
Boisson au persil
10min
Sauce Alfredo à base de plantes (Matthew Kenney)
1h 30min
Gruau d'avoine épointée
35min