Oignons fermentés (avec Cutter)

Oignons fermentés (avec Cutter)

5.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 72 godz. 30 min
4 portions

Składniki

Oignons fermentés (au moins deux jours avant)
  • 300 g oignon rouge coupés en deux ou en quatre pour les faire entrer dans la mangeoire
  • 450 g eau
  • 1 ½ c. à café sel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portions

Sód 1534.1 mg
Białko 20.6 g
Kalorie 1362.4 kJ / 325.6 kcal
Tłuszcz 23.5 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 3.5 g
Węglowodany 9.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...