Oignons fermentés (avec Cutter)

Oignons fermentés (avec Cutter)

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 72 godz. 30 min
4 portions

Składniki

Oignons fermentés (au moins deux jours avant)
  • oignon rouge coupés en deux ou en quatre pour les faire entrer dans la mangeoire
    300 g
  • eau
    450 g
  • sel
    1 ½ c. à café

Wartości odżywcze na 1 portions

Kalorie 325.6 kcal / 1362.4 kJ
Białko 20.6 g
Tłuszcz 23.5 g
Węglowodany 9.5 g
Błonnik 4.8 g
Tłuszcz nasycony 3.5 g
Sód 1534.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...