![Oignons fermentés (avec Cutter) Oignons fermentés (avec Cutter)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/452e8aa2f189c292a28c552264291037/Derivates/ea5ee64367c031628ae20ff7c1ccd0b8fedcf512.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Oignons fermentés (au moins deux jours avant)
- 300 g oignon rouge, coupés en deux ou en quatre pour les faire entrer dans la mangeoire
- 450 g eau
- 1 ½ c. à café sel
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 1362.4 kJ / 325.6 kcal
- Białko
- 20.6 g
- Węglowodany
- 9.5 g
- Tłuszcz
- 23.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 3.5 g
- Błonnik
- 4.8 g
- Sód
- 1534.1 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Atelier Culinaire 1
2 godz.
Atelier Culinaire 2 (Sensor)
2 godz.
Terrine de canard et poulet aux griottes
9 godz. 30 min
Jalapenos farcis
1 Std.
Avocat avec œuf et tartare de saumon
45 Min
Pain blanc vapeur
Brak ocen
Parfaits Piña colada façon gâteau au fromage
3h 35min
Ketchup curry-fraises
1 Std.
Grains de cafe
1ωρ. 15 λεπτ.
Mini Frittatas
35 Min
Oeufs en coupelles à la vapeur
20 dk
Sauce Alfredo à base de plantes (Matthew Kenney)
1 godz. 30 min