Urządzenia i Akcesoria
Spinat-Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
450 g
Składniki
-
Schalotte30 g
-
Knoblauchzehe1
-
Butter20 g
-
150 g BabyspinatBlattspinat in Stücken (3 cm)150 g
-
Frischkäse150 g
-
Feta in Stücken100 g
-
Salz1 ½ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 450 g
Sód
5075 mg
Białko
28 g
Kalorie
4221 kJ /
1009 kcal
Tłuszcz
93 g
Błonnik
4.3 g
Tłuszcz nasycony
47 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Wir gehen raus!
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Dattel-Speck-Dip
30 min
Zucchinicreme
1 godz.
Kräuter-Schmand-Dip
10 min
Kurkuma-Möhren-Dip
5 min
Basilikum-Parmesan-Creme
5 min
Schweinebäckchen-Ragout
1 godz. 30 min
Limettenbutter
5 min
Feldsalatpesto
5 min
Eier-Curry-Salat
1 godz. 30 min
Kürbis-Feta-Dip
35 min
Tomaten-Dip
5 min
Koreanischer Eisbergsalat für Eilige
10 min