Spinat-Dip
TM6

Spinat-Dip

4.7 (56 ocen)

Składniki

  • 30 g Schalotte
  • 1 Knoblauchzehe
  • 20 g Öl
  • 150 g Blattspinat, in Stücken (3 cm)
    lub 150 g Babyspinat
  • 150 g Frischkäse
  • 100 g Feta, in Stücken
  • 1 ½ TL Salz

Wartości odżywcze
na 450 g
Kalorie
4221 kJ / 1009 kcal
Białko
28 g
Węglowodany
22 g
Tłuszcz
93 g
Tłuszcz nasycony
47 g
Błonnik
4.3 g
Sód
5075 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy