Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de filete de pechuga de pollo sin piel, cortado en trozos (5 cm x 5 cm)
- 1 cdita de polvo para hornear
- 1 cdita de sal
- 1 cda de aceite de maíz
- 1 cdita de paprika dulce
- 100 g de mozzarella
- 100 g de queso azul
- 80 g de mantequilla
- 40 g de miel
- 20 g de salsa de chiles dulce, tipo buffalo
- 1 cdita de cebolla en polvo
- 1 cdita de ajo en polvo
- 2 cditas de salsa Inglesa
- 500 g de agua, caliente
- 5 pieza hoja de papel de arroz, redondo (aprox. Ø 20 cm) o cuadrado (aprox. 20 cm x 20 cm)
- 200 g de hojas de lechuga
- 100 g de aceite
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 3303.3 kJ / 789.5 kcal
- Białko
- 36.2 g
- Węglowodany
- 34.8 g
- Tłuszcz
- 56.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 18.5 g
- Błonnik
- 1.6 g
- Sód
- 2075.8 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tacos al pastor chilangos
40min
Barbacoa Tex-Mex
2h
Chuletas de cerdo con salsa de champiñones al marsala (Hestan Cue™)
50min
Sticky chicken (pollo caramelizado)
1h 20min
Papas al gratín
1 Std. 10 Min
Jarabe de coco
15min
Birria
1h
Huevos rancheros
30min
Sal de tomillo
5min
Pollo a la mantequilla (Murgh makhani)
1h 15min
Barbacoa de res con salsa borracha (Nuevo León)
5h
Pollo Venezolano con arepas
40min