Urządzenia i Akcesoria
Čokoládový coulant
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
10 kusů
Składniki
-
100 gramů hořké čokolády 50 -. 70 % kakaa
-
50 gramů másla plus na vytření košíčků
-
3 vejce
-
50 gramů cukru moučky
-
15 gramů hladká mouka
-
1 čajová lžička kypřícího prášku do pečiva
-
5 kousků hořké čokolády (navíc)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
2.6 g
Kalorie
603 kJ /
144 kcal
Tłuszcz
9.2 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
11.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Čokoládové pokušení
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Veganské kokosové mini koblihy s pomerančovou posypkou
55 min
Smetanové nočky se skořicí - nepečené
12 godz. 20 min
Créme brulée
1 godz. 50 min
Vláčné čokoládové bábovičky
50 min
Citrónový sorbet
8 godz. 30 min
Alsaský koláč flammkuchen s chřestem a citrónovým olejem
1 godz. 20 min
Drůbeží terina s citrónem a tymiánem
Brak ocen
Milkshake s čokoládovým brownies
35 min
Double čokoládové sušenky
45 min
Calzone se šunkou a rajčaty
2 godz. 50 min
Věnec Pavlova s malinovým coulis, fíky a granátovým jablkem
6 godz.
Čokoládový mousse
3 godz. 20 min