Urządzenia i Akcesoria
Čokoládový coulant
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
10 kusů
Składniki
-
100 gramů hořké čokolády 50 -. 70 % kakaa
-
50 gramů másla plus na vytření košíčků
-
3 vejce
-
50 gramů cukru moučky
-
15 gramů hladká mouka
-
1 čajová lžička kypřícího prášku do pečiva
-
5 kousků hořké čokolády (navíc)
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 porce
Białko
2.6 g
Kalorie
603 kJ /
144 kcal
Tłuszcz
9.2 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
11.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Čokoládové pokušení
11 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Pirohy s bylinkovou náplní
1 godz. 40 min
Koláč s mascarpone (bez cukru)
4 godz. 30 min
Piškot se srdíčkem
3 godz.
Jehněčí klobása
3 godz. 30 min
Fatayer se sýrem a mátou
1 godz. 5 min
Jogurtová pěna s ovocem v domácím sirupu
40 min
Jahodové želé s mousse z bílé čokolády
1 godz. 45 min
Karamelový fondán
15 min
Milkshake s čokoládovým brownies
35 min
Čokoládové trojhránky s lesními plody
50 min
Jarní závitky
30 min
Moka mousse
15 min