Urządzenia i Akcesoria
Jahodovo-broskvový dort
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 12 godz.
12 kusů
Składniki
Piškot
-
4 vejce
-
120 gramů cukru
-
180 gramů hladké mouky
-
½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
-
1 špetka soli
Náplň a dokončení
-
10 plátků želatiny bílé
-
80 gramů cukru
-
400 gramů smetany ke šlehání, min. 33 % tuku
-
500 gramů polotučného tvarohu
-
40 gramů citrónové šťávy
-
1 konzerva broskví okapaných (hmotnost okapaných broskví 450 gramů)
-
300 gramů třešňové šťávy
-
1 balíček dortového želé, neslazeného, červeného
-
500 gramů jahod na čtvrtky
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 kus
Białko
11 g
Kalorie
1473 kJ /
352 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
1.7 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Tvaroh
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Koláč s pudingem a meruňkami
1 godz. 15 min
Trojitý čokoládový dort
2 godz. 30 min
Čokoládová roláda
6 godz. 30 min
Pudingové řezy se skořicí
1 godz. 50 min
Moka dort
2 godz. 50 min
Piškotový dort s krémem mascarpone
1 godz. 40 min
Máslovo-pudingový krém
20 min
Zajíčci s tvarohovou náplní
2 godz. 15 min
Tiramisu pohár s křupavými mandlemi
3 godz. 15 min
Malinová šarlota
3 godz.
Mascarpone krém s červeným rybízem
2 godz. 30 min
Ovocné košíčky s krémem
4 godz.