Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Piškot
- 4 vejce
- 120 gramů cukru
- 180 gramů hladké mouky
- ½ čajové lžičky kypřicího prášku do pečiva
- 1 špetka soli
Náplň a dokončení
- 10 plátků želatiny, bílé
- 80 gramů cukru
- 400 gramů smetany
- 500 gramů polotučného tvarohu
- 40 gramů citrónové šťávy
- 1 konzerva broskví, okapaných (hmotnost okapaných broskví 450 gramů)
- 300 gramů třešňové šťávy
- 1 balíček dortového želé, neslazeného, červeného
- 500 gramů jahod, na čtvrtky
- Wartości odżywcze
- na 1 kus
- Kalorie
- 1473 kJ / 352 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Błonnik
- 1.7 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Jablečný koláč s drobenkou z těsta
3h
Mandarinkové řezy
3h 10min
Koláč s pudingem a meruňkami
1h 15min
Piškotový pohár s pudingem a ovocem
3h 10min
Špagety alla Norma
1h 30min
Čokoládový srnční hřbet
2h
Pudink z černého piva se zázvorem a skořicí
10min
Moka dort
2h 50 min
Jablečný závin
1h 20 min
Cheesecake s lesním ovocem
3h
Borůvkový dort s mascarpone
3h 10min
Mramorové piškotové řezy s broskvovým krémem
4h 30min