Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de pelón, sin carozo
- 100 g de aceite de oliva
- 50 g de vinagre de vino blanco
- ½ cucharadita de sal
- ¼ cucharadita pimienta molida
- 80 g de rúcula, solamente las hojas
-
1
de escarola, en trozos
lub 1 de lechuga iceberg - 1 pera, en rebanadas
- 50 g de almendras laminadas
- 30 g de queso parmesano, rallado o en láminas
- 30 g de arándanos rojos deshidratados, opcional
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1600 kJ / 381 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 14 g
- Tłuszcz
- 34 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Tarta de jamón, queso y tomate
1 Std. 10 Min
Rabillo de ternera al chimichurri
2 godz.
Soufflé de acelga y queso
35min
Muffins Mac and Cheese
1h
Champiñones rellenos
Keine Bewertungen
Buñuelos de acelga
45 min
Salsa golf
25h 10min
Risotto
30 min
Bondiola con cremoso de batata
1h 20 min
Empanadas de bondiola a la barbacoa
1h 25min
Bondiola con salsa de vino tinto
1h
Escabeche de berenjenas con mejillones
25 godz. 50 min