Kartoffelsalat med fermenterede grøntsager

Kartoffelsalat med fermenterede grøntsager

Brak ocen
Przygotowanie 20 godz.
Czas całkowity 93 godz.
4 portioner

Składniki

Fermenterede grøntsagsstænger
  • blandede grøntsager fast, f.eks. gulerødder, selleri, daikon, kålrabi, rød radise, grønne bønner
    600 g
  • vand
    750 g
  • salt
    15 g
  • sennepsfrø (opcjonalnie)
    1 tsk
    1 tsk fennikelfrø, tørret
Kartoffelsalat
  • persille, frisk skåret i stykker
    3 kviste
  • vand
    500 g
  • salt
    1 tsk
  • kogekartofler skåret i mundrette stykker
    750 g
  • løg opdelt
    30 g
  • sennep
    1 tsk
  • olivenolie
    30 g
    30 g mayonnaise
  • eddike
    30 g
  • salt
    ½ strøget teske
  • paprika
    2 knivspidser

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1448 mg
Białko 7 g
Kalorie 1140 kJ / 273 kcal
Tłuszcz 8 g
Błonnik 8 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 44 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie