Fermenteret kål

Fermenteret kål

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 48 godz. 30 min
700 g

Składniki

  • savoykål skåret i kiler (3 cm x 5 cm, for at passe til den brede del af påfyldningsrøret), adskil ikke bladene
    500 g
  • gulerødder
    200 g
  • sukker
    1 spsk
  • ingefær skrællet, skåret i skiver (2 mm)
    3 cm
  • fed hvidløg
    2
  • vand
    1000 g
  • salt
    20 g

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Sód 3029 mg
Białko 1 g
Kalorie 166 kJ / 40 kcal
Tłuszcz 0 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie