Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 510 克 水
- 3 克 玉米淀粉,约½茶匙
- 400 克 土豆 ,去皮,切1厘米厚片
- 35 克 黄油
- 2 克 盐 ,约½茶匙
- 30 克 蚝油
- 1 克 现磨黑胡椒粉 ,约¼茶匙
- Wartości odżywcze
- na 4 人份
- Kalorie
- 2458.7 kJ / 587.7 kcal
- Białko
- 9.1 g
- Węglowodany
- 76.2 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Tłuszcz nasycony
- 18 g
- Błonnik
- 9.3 g
- Sód
- 1643.7 mg