Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 油
- 10 克 姜, 切片
- 600 克 牛肉, 汆烫去血水,切块
- 800 克 水
- 200 克 白萝卜, 切块
- 100 克 胡萝卜, 切块
- ½ 茶匙 盐
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- 10 克 葱, 切段
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 941 kJ / 224 kcal
- Białko
- 31.238 g
- Węglowodany
- 3.835 g
- Tłuszcz
- 8.708 g
- Błonnik
- 1.181 g