Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 克 银耳 ,泡发2小时后沥干,去蒂洗净,掰成小朵
- 1000 克 水
- 300 克 枇杷 ,去皮去核,去白膜,切小块
- 30 克 冰糖
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 223.2 kJ / 53.3 kcal
- Białko
- 0.9 g
- Węglowodany
- 11.1 g
- Tłuszcz
- 0.2 g
- Błonnik
- 1.9 g