Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 颗 牛油果 ,取肉切块
- 1 根 香蕉 ,去皮切块
- 400 克 牛奶
- 200 克 水
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 552.8 kJ / 132.3 kcal
- Białko
- 3.9 g
- Węglowodany
- 12.4 g
- Tłuszcz
- 7.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.6 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 67.5 mg