Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 葱 ,切段
- 10 克 姜 ,切块
- 1725 克 水
- 250 克 猪肉 ,后腿肉,去除筋膜切块
- 15 克 盐
- 1 克 白胡椒粉 ,约¼茶匙
- 100 克 红薯淀粉
- 适量 香菜 ,根据个人口味调节
- 适量 紫菜 ,根据个人口味调节
- 适量 醋 ,根据个人口味调节
- 适量 淡味虾皮 ,根据个人口味调节
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 792.5 kJ / 189.4 kcal
- Białko
- 11.1 g
- Węglowodany
- 5.8 g
- Tłuszcz
- 13.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 0.9 g
- Sód
- 1520.2 mg