Pan de Viena con frutos secos

Pan de Viena con frutos secos

4.9 75 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
10 rebanadas

Składniki

  • 150 g de leche y algo más para pincelar
  • 15 g de mantequilla en trozos
  • 1 huevo
  • 25 g de azúcar y algo más para pincelar
  • 15 g de levadura prensada fresca
  • 270 g de harina de fuerza
  • 1 pellizco de sal
  • 50 g de frutos secos enteros variados
    50 g de perlas de chocolate
  • 1 cucharada de agua

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 rebanada

Sód 45.6 mg
Białko 5.7 g
Kalorie 715 kJ / 170 kcal
Tłuszcz 5.4 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 1.7 g
Węglowodany 25.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...