Mantequilla cremosa de ajo

Mantequilla cremosa de ajo

5.0 15 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
12 raciones

Składniki

  • 6 - 8 dientes de ajo
  • 15 g de perejil fresco (solo las hojas y parte del tallo)
  • 1 cucharadita de sal
  • 250 g de mantequilla a temperatura ambiente (pomada), en trozos

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Sód 196.6 mg
Białko 0.3 g
Kalorie 512 kJ / 122 kcal
Tłuszcz 13.5 g
Błonnik 0.1 g
Tłuszcz nasycony 8.6 g
Węglowodany 0.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...