![南瓜丝配意大利香肠、戈贡佐拉奶酪和核桃 南瓜丝配意大利香肠、戈贡佐拉奶酪和核桃](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/eb64f23f72fe2fb00c10bb7f2c1ef271/Derivates/496a2b0e94196b34315f002d35c906ba96393127.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 700 克 南瓜 ,去皮,切成能放入进料口宽度
- 30 克 核桃仁
- 250 克 块根茴香 ,碎片
- 1 瓣 蒜头
- 30 克 橄榄油
- 150 克 水
- 1 块 蔬菜高汤块
- 2 - 3 克 盐
- 1 小撮 黑胡椒粉
- 300 克 意大利萨拉米香肠
- 150 克 戈贡佐拉奶酪
- 欧芹叶 ,切碎,装饰用
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2370 kJ / 566.5 kcal
- Białko
- 24.9 g
- Węglowodany
- 23.1 g
- Tłuszcz
- 43 g
- Tłuszcz nasycony
- 15.5 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 1334.8 mg