Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 淀粉
- 10 克 水 ,勾芡用
- 10 克 油
- 100 克 猪肉丝
- 250 克 大白菜 ,切丝
- 4 朵 新鲜香菇 ,切片
- 70 克 水
- 2 - 3 克 盐 ,约½茶匙
- 1 小撮 白胡椒粉
- 12 张 春卷皮
- 适量 油 ,油炸用
- Wartości odżywcze
- na 1 个
- Kalorie
- 246 kJ / 58.8 kcal
- Białko
- 2.5 g
- Węglowodany
- 5.7 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.8 g
- Błonnik
- 0.6 g
- Sód
- 144.5 mg