快手越南牛肉河粉
TM6

快手越南牛肉河粉

3.7 (3 oceny)

Składniki

  • 1200 克 水
  • 220 克 河粉
  • 170 克 新鲜黄豆芽
  • 1 汤匙 油
  • 1560 克 牛肉高汤
  • 85 克 白洋葱 ,切薄片
  • 1 根 肉桂棒
  • 2 个 八角
  • 1 茶匙 香菜籽
  • 2 根 小豆蔻豆荚
  • 4 个 丁香
  • 340 克 西冷牛排 ,切薄片(见要诀)
  • 6 - 8 支 新鲜综合香草 (如罗勒、薄荷和香菜)
  • 2 根 青葱 ,切末
  • 1 - 2 根 新鲜辣椒 ,如墨西哥辣椒和弗雷斯诺辣椒,切圈

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
2364 kJ / 565 kcal
Białko
35.2 g
Węglowodany
64 g
Tłuszcz
20.2 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Błonnik
5.6 g
Sód
943.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy