Urządzenia i Akcesoria
快手越南牛肉河粉
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 人份
Składniki
-
水1200 克
-
河粉220 克
-
新鲜黄豆芽170 克
-
油1 汤匙
-
牛肉高汤1560 克
-
白洋葱 切薄片85 克
-
肉桂棒1 根
-
八角2 个
-
香菜籽1 茶匙
-
小豆蔻豆荚2 根
-
丁香4 个
-
西冷牛排 切薄片(见要诀)340 克
-
新鲜综合香草 (如罗勒、薄荷和香菜)6 - 8 支
-
青葱 切末2 根
-
新鲜辣椒 如墨西哥辣椒和弗雷斯诺辣椒,切圈1 - 2 根
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
943.7 mg
Białko
35.2 g
Kalorie
2364 kJ /
565 kcal
Tłuszcz
20.2 g
Błonnik
5.6 g
Tłuszcz nasycony
5.9 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
亚洲风味
8 Przepisów
Chiny
Chiny