Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1400 克 水
- ½ 支 高丽参 或6~8片参片
- 5 个 红枣
- 5 个 新鲜栗子 ,去壳
- 2 个 鸡腿 , (约500克),汆烫去血水
- 150 克 糯米 ,提前泡水4小时
- 1 茶匙 盐
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 2396 kJ / 572 kcal
- Białko
- 65.945 g
- Węglowodany
- 16.4 g
- Tłuszcz
- 25.03 g
- Błonnik
- 2.35 g