Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 6 ouă mijlocii (53-63 g), cu coaja albă, reci
- oțet
- 500 g suc de sfeclă roșie
- apă, pentru umplere până la marcajul de 1 l
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 258 kJ / 61.7 kcal
- Białko
- 5.3 g
- Węglowodany
- 0.3 g
- Tłuszcz
- 4.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.3 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 61 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Supă de ghimbir, morcovi și curry
50 Min
Mămăligă tradițională
1 Std.
Ouă de Paște vopsite în galben
Brak ocen
Ouă de Paște vopsite în albastru deschis
55min
Ouă în aluat de falafel, cu sos de iaurt
55min
Carne de miel gătită în două feluri, cu piure de morcovi și ghimbir și sos de vin roșu
5h 15 min.
Cuib de Paște
2 Std.
Fettuccine Alfredo vegane, cu conopidă
50 Min
Dovlecei cu mentă
30 Min
Salată de varză cu curry
10 Min
Tocană de fasole albă și usturoi
50 Min
Cozonac Unguresc cu mac (Baigli cu mac)
3 Std. 15 Min