Urządzenia i Akcesoria
Rustic Sourdough Bread
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 28 godz. 10 min
12 slices
Składniki
-
extra virgin olive oil
-
bread flour plus extra to dust430 g
-
sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)340 g
-
water room temperature225 g
-
salt1 tbsp
-
dried instant yeast (opcjonalnie)1 tsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
595.6 mg
Białko
5.7 g
Kalorie
864.9 kJ /
206.7 kcal
Tłuszcz
4.3 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
35.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rustic Sourdough Bread
28 godz. 10 min
Sourdough potato bread
5 godz.
Sourdough Bread with Olives
5 godz. 20 min
Apple Wheat Starter
72 godz. 20 min
Almond Chocolate Torte Second Bowl
45 min
Rustic Sourdough Bread
28 godz. 10 min
Sourdough Baguettes
15 godz.
Sourdough Ciabatta
9 godz. 25 min
Sourdough Starter Discard Crackers
45 min
Everyday sourdough loaf
4 godz. 20 min
Sourdough Starter Discard Chocolate Chip Cookies
40 min
Sourdough Starter Discard Focaccia
2 godz. 55 min