
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- extra virgin olive oil
- 430 g bread flour plus extra to dust
- 340 g sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)
- 225 g water room temperature
- 1 tbsp salt
- 1 tsp dried instant yeast (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 slice
- Kalorie
- 206.7 kcal / 864.9 kJ
- Białko
- 5.7 g
- Tłuszcz
- 4.3 g
- Węglowodany
- 35.6 g
- Błonnik
- 1.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 0.7 g
- Sód
- 595.6 mg