Rustic Sourdough Bread

Rustic Sourdough Bread

4.2 9 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 28 godz. 10 min
12 slices

Składniki

  • extra virgin olive oil
  • bread flour plus extra to dust
    430 g
  • sourdough starter (apple wheat starter), (see Tip)
    340 g
  • water room temperature
    225 g
  • salt
    1 tbsp
  • dried instant yeast (opcjonalnie)
    1 tsp

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 slice

Sód 595.6 mg
Białko 5.7 g
Kalorie 864.9 kJ / 206.7 kcal
Tłuszcz 4.3 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Węglowodany 35.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...