山藥丸子湯

山藥丸子湯

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 人份

Składniki

  • 新鮮山藥 ,日本山藥,削皮切塊
    200 克
  • 日本太白粉
    3 大匙
  • ,依個人口味調整
    ¼ 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 青蔥 ,切蔥花,(祥見要訣)
    20 克
  • 1500 克
  • 舞菇 ,剝成小塊
    150 克
  • ¾ 茶匙
  • 昆布粉
    ½ 茶匙
    4 克 昆布

Wartości odżywcze na 4 人份

Kalorie 273.2 kcal / 1142.9 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 0.6 g
Węglowodany 64.3 g
Błonnik 10 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 1966.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...