
Urządzenia i Akcesoria
山藥丸子湯
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 50 min
4 人份
Składniki
-
新鮮山藥 ,日本山藥,削皮切塊200 克
-
日本太白粉3 大匙
-
鹽 ,依個人口味調整¼ 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
青蔥 ,切蔥花,(祥見要訣)20 克
-
水1500 克
-
舞菇 ,剝成小塊150 克
-
鹽¾ 茶匙
-
昆布粉½ 茶匙
Wartości odżywcze na 4 人份
Kalorie
273.2 kcal /
1142.9 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
0.6 g
Węglowodany
64.3 g
Błonnik
10 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
1966.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

蔬食潮流
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan