
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 455 g de chocolat coupé en carré (1 cm) séparé 170 g + 285 g
- 60 g de beurre doux non salé, coupée en cubes
- 140 g cassonade
- 2 œufs
- 1 c. à thé d'extrait naturel de vanille
- 60 g de cacao en poudre non sucré
- 100 g de farine blanche
- 1 c. à thé de levure chimique
- ¼ c. à thé de sel
- 10 guimauves coupées en deux dans le sens de la longueur
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 208 kcal / 870 kJ
- Białko
- 3 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Węglowodany
- 30 g
- Błonnik
- 3 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Sód
- 61 mg