Biscuits au chocolat chaud gluant (métrique)

Biscuits au chocolat chaud gluant (métrique)

5.0 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
20 morceaux

Składniki

  • de chocolat coupé en carré (1 cm) séparé 170 g + 285 g
    455 g
  • de beurre doux non salé, coupée en cubes
    60 g
  • cassonade
    140 g
  • œufs
    2
  • d'extrait naturel de vanille
    1 c. à thé
  • de cacao en poudre non sucré
    60 g
  • de farine blanche
    100 g
  • de levure chimique
    1 c. à thé
  • de sel
    ¼ c. à thé
  • guimauves coupées en deux dans le sens de la longueur
    10

Wartości odżywcze na 1 morceau

Kalorie 208 kcal / 870 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 30 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Sód 61 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...