Soufflé de bacalhau e tomate seco

Soufflé de bacalhau e tomate seco

4.4 70 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 1 godz.
6 doses

Składniki

  • queijo Emmental
    50 g
  • dentes de alho
    2
  • cebola cortada em pedaços
    100 g
  • tomate seco, em óleo escorrido
    50 g
  • salsa só as folhas
    5 pés de
  • manteiga mais q.b. p/ untar
    50 g
  • bacalhau demolhado e desfiado bem esprimido
    400 g
  • folha de louro
    1
  • Pimenta q.b.
  • sal
    1 c. chá de
  • farinha mais q.b. p/ polvilhar
    60 g
  • leite
    300 g
  • noz-moscada
    1 pitada de
  • gemas de ovo
    6
  • claras de ovo
    6

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 439.3 kcal / 1837.9 kJ
Białko 53.3 g
Tłuszcz 16.4 g
Węglowodany 17.9 g
Błonnik 1.7 g
Tłuszcz nasycony 8.4 g
Sód 5172.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...