
Urządzenia i Akcesoria
Empada de frango e alho-francês
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 doses
Składniki
-
manteiga50 g
-
alho-francês cortado às rodelas250 g
-
peitos de frango cortados em pedaços300 g
-
sal1 c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
leite300 g
-
farinha30 g
-
mostarda1 c. chá de
-
natas100 g
-
estragão20 g
-
massa folhada500 g
-
gema de ovo p/ pincelar1
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
626.5 kcal /
2621.2 kJ
Białko
21.5 g
Tłuszcz
37.8 g
Węglowodany
47.2 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
20.1 g
Sód
578.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sobras de ontem
9 Przepisów
Portugalia
Portugalia