Pan de caja

Pan de caja

5.0 12 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
24 rebanadas

Składniki

  • 170 g de nata (35% de grasa)
  • 190 g de leche entera (y algo más para pincelar)
  • 30 g de mantequilla (y algo más para engrasar)
  • 110 g de azúcar
  • 600 g de harina de fuerza
  • 90 g de clara de huevo
  • 9 g de levadura de panadería deshidratada
  • 1 cucharadita de sal
  • 35 g de leche en polvo entera

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 rebanada

Sód 116.4 mg
Białko 4.4 g
Kalorie 670 kJ / 160 kcal
Tłuszcz 5.1 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 2.9 g
Węglowodany 24 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...