Pan de caja

Pan de caja

5.0 8 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
24 rebanadas

Składniki

  • de nata (35% de grasa)
    170 g
  • de leche entera (y algo más para pincelar)
    190 g
  • de mantequilla (y algo más para engrasar)
    30 g
  • de azúcar
    110 g
  • de harina de fuerza
    600 g
  • de clara de huevo
    90 g
  • de levadura de panadería deshidratada
    9 g
  • de sal
    1 cucharadita
  • de leche en polvo entera
    35 g

Wartości odżywcze na 1 rebanada

Kalorie 160 kcal / 670 kJ
Białko 4.4 g
Tłuszcz 5.1 g
Węglowodany 24 g
Błonnik 0.7 g
Tłuszcz nasycony 2.9 g
Sód 116.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...