![Pan de caja Pan de caja](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/15a732ee-9a3b-4c51-acc8-0a581d03bc4e/Derivates/02645532-5be0-41c1-ae4b-1fc53397e4c5.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 170 g de nata (35% de grasa)
- 190 g de leche entera (y algo más para pincelar)
- 30 g de mantequilla (y algo más para engrasar)
- 110 g de azúcar
- 600 g de harina de fuerza
- 90 g de clara de huevo
- 9 g de levadura de panadería deshidratada
- 1 cucharadita de sal
- 35 g de leche en polvo entera
- Wartości odżywcze
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 670 kJ / 160 kcal
- Białko
- 4.4 g
- Węglowodany
- 24 g
- Tłuszcz
- 5.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 2.9 g
- Błonnik
- 0.7 g
- Sód
- 116.4 mg
Alternatywne przepisy
Pan plegado de ajo y hierbas
1 Std. 40 Min
Milhojas de patatas
1h 30min
Grisinis trenzados
2h 30min
Estrella con crema de chocolate y avellanas
2h
Biscotti de pistachos y arándanos
1h 30min
Bagels con jamón y tomate
1 Std. 10 Min
Fresas caramelizadas
40p
Palitos crujientes con semillas
30min
Focaccia art
1 Std. 15 Min
Falsos churros con chocolate a la taza
1h
Empanada murciana de atún
45min
Bollitos para la cena
1 Std. 40 Min