Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 linguriță oțet din cidru de mere
- 1 ½ linguriță sare de mare, plus după gust
- 1400 g apă
- 50 g morcovi, bucăți
- 70 g țelină rădăcină, bucăți (vezi recomandare)
- 30 g praz, doar partea albă, bucăți
- 3 - 4 aripioare de pui
- 5 piper negru boabe
- ¼ linguriță piper negru măcinat, plus după gust
- 150 g tăieței subțiri
- pătrunjel verde, doar frunzele, tocate, pentru servit (vezi recomandare)
- Wartości odżywcze
- na 1 porție
- Kalorie
- 2091.9 kJ / 498.1 kcal
- Białko
- 25.7 g
- Węglowodany
- 55.3 g
- Tłuszcz
- 17.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 5.3 g
- Błonnik
- 6.6 g
- Sód
- 1792.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mămăligă tradițională
1h
Supă tradițională de pui, cu tăieței
1 Std. 45 Min
Cartofi cu sos de iaurt
40 min
Penne cu ton
30 min
Cartofi noi gătiți la aburi, cu ierburi aromate și usturoi
50 Min
Piure de cartofi cu lapte bătut
35 min
Farfalle cu măsline și mozzarella
30 min
Cornulețe fragede
1h
Mămăligă cremoasă
25 min
Pomana porcului
15min
Tocăniță de carne, cu mămăligă
4 Std.
Tocăniță de pui cu mazăre
1 Std. 15 Min