Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Cake Layers
- 14 oz sugar
- 14 oz unsalted butter, room temperature, in pieces
- ½ tsp salt
- 1 tbsp vanilla extract
- 6 large eggs
- 14 oz cake flour
- 1 tbsp baking powder
- 3 tsp gel food colorings (½ tsp each purple, blue, green, yellow, orange and red dye)
Frosting
- 10 ½ oz white chocolate, in pieces
- 3 ½ oz unsalted butter, cut into pieces
- 24 oz cream cheese, cut into pieces
-
2
oz orange liqueur
lub 2 oz orange juice - 3 ½ oz confectioners sugar
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2030.9 kJ / 485.4 kcal
- Białko
- 6.1 g
- Węglowodany
- 43.2 g
- Tłuszcz
- 32.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 19.1 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 235.7 mg
Alternatywne przepisy
Chocolate butter cream
10min
Vanilla Cupcakes
1h 10min
Marquesitas (Crispy Stuffed Waffle Cone Crepes)
1 Std. 15 Min
Frozen Coconut Mango Lemonade
5min
Macaroni and Cheese
35 min
Sugar Cookies with Lemon Curd
2h 30min
Maple Taffy on Shaved Ice (Maple Taffy on "Snow")
30min
Virgin Watermelon Margarita
10min
Banoffee Cream Pie
2h 40min
Witches' Finger Cookies
2h
Sugar Cookies
1h 30min
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
28 Std. 15 Min