Rød karry med and

Rød karry med and

Brak ocen
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portioner

Składniki

  • risnudler, tørret
    100 g
  • vand til iblødsætning
  • vegetabilsk olie
    20 g
  • løg halverede og derefter skåret i skiver (0,5 cm)
    200 g
  • rød chili, frisk (ca. 20 g), skåret i skiver, plus ekstra, skåret i skiver, til pynt
    1 - 2
  • rød karrypasta (se tip)
    80 - 90 g
  • blandede grøntsager (blomkålsbuketter, knoldselleri, græskar, porre osv.), skåret i stykker (2 cm)
    300 g
  • shiitake svampe, friske skåret i skiver
    50 g
  • vand
    600 g
  • fiskesauce
    2 spsk
  • kokosmælk
    250 g
  • andefileter
    2
  • salt til krydring
  • sort peber, stødt til krydring
  • spiselige blomster (opcjonalnie)

Poziom trudności

zaawansowany


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 1086 mg
Białko 24 g
Kalorie 1905 kJ / 455 kcal
Tłuszcz 19 g
Błonnik 5 g
Tłuszcz nasycony 11 g
Węglowodany 41 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie