櫛瓜蛋白煎餅
TM6

櫛瓜蛋白煎餅

3.3 (3 oceny)

Składniki

  • 4 顆 蛋白
  • ¼ 茶匙 鹽
  • 25 - 30 克 橄欖油
  • 200 克 櫛瓜, 切片 (約 2 cm),再分切成四等塊(約 2公分)
  • 1 小撮 鹽
  • ½ 茶匙 黑胡椒粉
  • ½ 茶匙 煙燻紅椒粉

Wartości odżywcze
na 2 人份
Kalorie
1417.9 kJ / 338.9 kcal
Białko
14.2 g
Węglowodany
8.5 g
Tłuszcz
28.2 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Błonnik
2.8 g
Sód
2665.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy