
Urządzenia i Akcesoria
櫛瓜蛋白煎餅
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 人份
Składniki
-
蛋白4 顆
-
鹽¼ 茶匙
-
橄欖油25 - 30 克
-
櫛瓜 切片 (約 2 cm),再分切成四等塊(約 2公分)200 克
-
鹽1 小撮
-
黑胡椒粉½ 茶匙
-
煙燻紅椒粉½ 茶匙
Wartości odżywcze na 2 人份
Kalorie
338.9 kcal /
1417.9 kJ
Białko
14.2 g
Tłuszcz
28.2 g
Węglowodany
8.5 g
Błonnik
2.8 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Sód
2665.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

能量滿滿
6 Przepisów
Tajwan
Tajwan