櫛瓜蛋白煎餅

櫛瓜蛋白煎餅

3.3 3 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
2 人份

Składniki

  • 蛋白
    4 顆
  • ¼ 茶匙
  • 橄欖油
    25 - 30 克
  • 櫛瓜 切片 (約 2 cm),再分切成四等塊(約 2公分)
    200 克
  • 1 小撮
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 煙燻紅椒粉
    ½ 茶匙

Wartości odżywcze na 2 人份

Kalorie 338.9 kcal / 1417.9 kJ
Białko 14.2 g
Tłuszcz 28.2 g
Węglowodany 8.5 g
Błonnik 2.8 g
Tłuszcz nasycony 4 g
Sód 2665.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...