紅藜高麗菜牛肉捲
TM6 TM5

紅藜高麗菜牛肉捲

1.0 (1 ocena)

Składniki

  • 100 克 洋蔥 ,切塊
  • 150 克 牛絞肉
  • 50 克 藜麥 ,預先煮熟(詳見要訣)
  • 10 克 橄欖油
  • 2 大匙 蕃茄醬
  • 1 大匙 馬鈴薯粉
  • ¼ 茶匙 鹽
  • 黑胡椒粉 ,少許
  • 1000 克 水
  • 6 片 高麗菜 ,去除粗梗
  • 香菜 ,少許

Wartości odżywcze
na 1 個
Kalorie
57.2 kJ / 13.7 kcal
Białko
1 g
Węglowodany
1.3 g
Tłuszcz
0.5 g
Błonnik
0.2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy