紅藜高麗菜牛肉捲

紅藜高麗菜牛肉捲

1.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 個

Składniki

  • 洋蔥 ,切塊
    100 克
  • 牛絞肉
    150 克
  • 藜麥 ,預先煮熟(詳見要訣)
    50 克
  • 橄欖油
    10 克
  • 蕃茄醬
    2 大匙
  • 馬鈴薯粉
    1 大匙
  • ¼ 茶匙
  • 黑胡椒粉 ,少許
  • 1000 克
  • 高麗菜 ,去除粗梗
    6 片
  • 香菜 ,少許

Wartości odżywcze na 1 個

Kalorie 13.7 kcal / 57.2 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 0.5 g
Węglowodany 1.3 g
Błonnik 0.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...