Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 克 洋蔥 ,切塊
- 150 克 牛絞肉
- 50 克 藜麥 ,預先煮熟(詳見要訣)
- 10 克 橄欖油
- 2 大匙 蕃茄醬
- 1 大匙 馬鈴薯粉
- ¼ 茶匙 鹽
- 黑胡椒粉 ,少許
- 1000 克 水
- 6 片 高麗菜 ,去除粗梗
- 香菜 ,少許
- Wartości odżywcze
- na 1 個
- Kalorie
- 57.2 kJ / 13.7 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 1.3 g
- Tłuszcz
- 0.5 g
- Błonnik
- 0.2 g