
Urządzenia i Akcesoria
法式洋蔥濃湯 (TM6)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份
Składniki
-
洋蔥 (約3-4顆小洋蔥),對半或垂直切成楔形330 克
-
格魯耶爾乳酪(Gruyere cheese) ,切塊55 克
-
橄欖油20 克
-
奶油15 克
-
鹽1 - 2 小撮
-
黑胡椒粉1 小撮
-
黑糖1 茶匙
-
白醋35 克
-
麵粉15 克
-
水530 克
-
牛肉高湯塊½ - 1 塊
-
乾燥月桂葉1 片
-
新鮮百里香葉½ 大匙
-
法國麵包 ,略乾硬,或其他乾硬麵包8 片 (薄片)
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
237.4 kcal /
993.3 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
13.1 g
Węglowodany
22.2 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
5.4 g
Sód
733.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

切片刨絲神器
20 Przepisów
Tajwan
Tajwan