Treccia al burro a 6 capi

Treccia al burro a 6 capi

5.0 2 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
20 fette

Składniki

  • 300 g di latte
  • ½ cubetto di lievito di birra fresco (circa 20 g), sbriciolato
  • 500 g di farina per treccia
  • 60 g di burro a pezzi, freddo
  • 15 g di zucchero
  • 1 ½ cucchiaino di sale
  • farina per treccia per infarinare
  • 1 uovo
  • 1 cucchiaio di panna

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Białko 9 g
Kalorie 1319 kJ / 314 kcal
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 48 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...