Urządzenia i Akcesoria
Treccia al burro a 6 capi
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
20 fette
Składniki
-
300 g di latte
-
½ cubetto di lievito di birra fresco (circa 20 g), sbriciolato
-
500 g di farina per treccia
-
60 g di burro a pezzi, freddo
-
15 g di zucchero
-
1 ½ cucchiaino di sale
-
farina per treccia per infarinare
-
1 uovo
-
1 cucchiaio di panna
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
9 g
Kalorie
1319 kJ /
314 kcal
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Base per pizza
49 godz. 30 min
Cornetti al prosciutto
35 min
Mix aromatico per raclette
Brak ocen
Esperienza culinaria
2 godz.
Crema Thermomix® per le feste
25 min
Torta di carote
1 godz. 10 min
Insalata di avocado e cetrioli
Brak ocen
Pane ticinese
1 godz. 50 min
Cake al limone sofficissimo
1 godz. 30 min
Esperienza culinaria Insalata di broccoli con pinoli
5 min
Insalata di broccoli con pinoli
5 min
Treccia bernese
1 godz. 45 min