Biscotti al vin brûlé
TM5

Biscotti al vin brûlé

3.3 (3 oceny)

Składniki

Gelatina

  • 150 g di vino rosso
  • 100 g di zucchero
  • ½ bustina di pectina liquida, per confetture 2:1 (per 500 g di frutta)
  • ¼ di cucchiaino di cannella in polvere
  • 1 chiodo di garofano
  • 1 baccello di cardamomo, solo i semi estratti

Biscotti

  • 150 g di zucchero
  • 350 g di farina
  • 250 g di burro, morbido, a pezzi
  • 2 cucchiaini di zucchero vanigliato
  • 1 pizzico di sale
  • 1 albume di uovo

Wartości odżywcze
na 1 pezzo
Kalorie
454 kJ / 109 kcal
Białko
1.1 g
Węglowodany
13 g
Tłuszcz
6 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy