Biscotti al vin brûlé

Biscotti al vin brûlé

3.7 3 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 40 min
40 pezzi

Składniki

Gelatina
  • 150 g di vino rosso
  • 100 g di zucchero
  • ½ bustina di pectina liquida per confetture 2:1 (per 500 g di frutta)
  • ¼ di cucchiaino di cannella in polvere
  • 1 chiodo di garofano
  • 1 baccello di cardamomo solo i semi estratti
Biscotti
  • 150 g di zucchero
  • 350 g di farina
  • 250 g di burro morbido, a pezzi
  • 2 cucchiaini di zucchero vanigliato
  • 1 pizzico di sale
  • 1 albume di uovo

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pezzo

Białko 1.1 g
Kalorie 454 kJ / 109 kcal
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...