Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Vorbereitung (am Vortag)
- 200 g Schweinebauch, ohne Schwarte (siehe Tipp), fett
-
300
g Schweinefleisch, sehnenfrei (siehe Tipp)
lub 300 g Schweinehackfleisch
Zubereitung
- Öl zum Einfetten
- 80 g Crushed Ice (siehe Tipp)
- 70 g Wasser, kalt, und etwas mehr zum Besprühen
- 20 - 30 g Zwiebel
- 1 Pck. Compound für bayerischen Leberkäse (siehe Tipp)
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1214 kJ / 290 kcal
- Białko
- 24 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 21 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 1557 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gulasch
2j
Forelle mit Sauce Hollandaise und Gemüse
50 menit
Zürcher Geschnetzeltes mit Kartoffeln und Schoko-Grießpudding
2j
Seitan-Braten à la Wellington mit Gemüse
1 Std. 45 Min
Eingelegte Gurkenscheiben
2j
Rindergulasch mit Semmelknödeln und Rotkohl
2h 15 min
Mini-Schaumküsse
2j 30 menit
Thai-Entenbrust mit Curry-Nudeln
1j 30 menit
Geschmorte Putenrouladen mit Bandnudeln
2j
Nackensteaks aus der Bier-Marinade
24h
Holländische Kirschtorte
2j 30 menit
Italienische Ciabattas
4j 30 menit