Urządzenia i Akcesoria
Bacon-Mayonnaise
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
400 g
Składniki
-
Bacon, geräuchert, in Scheiben200 g
-
Sonnenblumenöl230 g
-
Ei Raumtemperatur1
-
1 TL EssigZitronensaft1 TL
-
Senf (opcjonalnie)10 g
-
Pfeffer (opcjonalnie)2 Prisen
-
Salz2 Prisen
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 30 g
Sód
192 mg
Białko
2 g
Kalorie
822 kJ /
196 kcal
Tłuszcz
21 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 4/2025
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Dattel-Speck-Dip
30 min
Cremiger Feta-Dip
5 min
Marzipan-Eierlikör-Torte
3 godz.
Chili-Cheese-Dip
15 min
Prime Ribs mit Honig-Rosmarin-Glasur
6 godz. 30 min
BBQ-Bacon-Faltenbrot
1 godz. 50 min
Mascarponecreme mit Butter-Karamell-Birnen und Cookie-Crunch
25 min
Pfirsich-BBQ-Sauce
1 godz. 30 min
Magic-Dust-Marinade
10 min
Wildgewürz
10 min
Weihnachts-Cappuccino-Pulver
5 min
Bratapfel-Likör
1 godz. 20 min